De volledig electrische Mini

Nu bij Indulease vanaf € 419,- pm.

Full Operational Lease actie

Hij ziet eruit als een MINI. Hij rijdt als een MINI. De nieuwe, volledig elektrische MINI is nu al een succesnummer. Voor ondernemers die op zoek zijn naar een 100% elektrische auto met een trendy uitstraling is de nieuwe Mini Electric een uitstekende keuze. Zeker met de Mini Electric Leasedeal vanaf slechts € 419,- pm. En dat is Full Operational dus géén zorgen over onderhoud of eventuele reparaties. 

De nieuwe MINI Electric is een icoon op de weg en heeft het sportieve karakter van MINI overgenomen. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit). Op het moment dat je voor het eerst de volledig elektrische MINI door de bocht stuurt, beleef je de sublieme rijeigenschappen en ervaar je de kracht (184pk) en het hoge koppel wat altijd beschikbaar is. Vanwege dit hoge koppel en het hoge toerental van de elektromotor heeft de MINI Electric geen koppeling nodig en kun je in 7,3 sec van 0 tot 100 km/h acceleren. Met een actieradius van 234km (WLTP) en de mogelijkheid om snel te laden is de nieuwe MINI Electric geschikt voor bijna iedere branche. 

Deze Basis uitvoering is uitgerust met onder andere automatische airconditioning, een navigatiesysteem met 6.5" touchscreen, Apple Carplay en LED koplampen. Daarnaast zijn er optioneel verschillende trims en accessoires beschikbaar.Tip! Op de nieuwe website van MINI.nl vind je alle info over de nieuwe MINI Electric en kun je jouw nieuwe MINI zelf samenstellen.

 

ONTDEK DE NIEUWE MINI ELECTRIC

 

Deze MINI Electric leasedeal is altijd incl;

 

  • Verzekering WA/Casco
  • Houderschapsbelasting  
  • Reparatie- en Onderhoudskosten
  • Kosten vervanging banden
  • Op basis van 10000km pj & 60mnd 
  • Het gemak van de Indulease berijdersapp
  • Aanpassing kilometrage mogelijk

Disclaimer

@2020 De genoemde leaseprijs is een adviesprijs excl BTW incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de MINI Electric Basic. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden, De afgebeelde uitvoering wijkt af van de Basic uitvoering en kan tegen meerprijs geleverd worden, Deze aanbieding is onder voorbehoud goedkeuring van de directie Indulease en geldt zolang de voorraad strekt. Type- en schrijffouten voorbehouden. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties.Brandstofkosten zijn niet in de leaseprijs inbegrepen. Voor verbruikscijfers en info omtrentde  actieradius verwijzen wij je graag naar de website MINI.nl.