Alleen bij Indulease

Nieuwe Clio Full Operational Lease tijdelijk vanaf € 289,- pm. 

Past de nieuwe Renault Clio ook zo goed bij je bedrijf? Dan heeft Indulease een wel heel aantrekkelijke leasedeal! De nieuwe Renault Clio TCe 100 Life lease je bij Indulease nu al vanaf slechts € 289,- pm (excl btw). En dat is Full Operational dus géén zorgen over onderhoud of eventuele reparaties. 

De nieuwe Renault Clio is een icoon op de weg en heeft het beste meegekregen van alle voorgaande generaties. Atletisch design, verleidelijk en technologisch geavanceerd. Niet voor niets één van de populairste modellen in het B-segment. 

Standaard uitgerust met diverse veiligheidssystemen zoals Lane Departure Warning met Lane Keep assist, Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie en Traffic Sign Recognition. Maar ook qua comfort blijft er bij de nieuwe Clio weinig te wensen over. Zo behoort bijvoorbeeld airco, een handige lichtsensor en LED PURE VISION koplampen + LED achterlichten tot de standaarduitrusting. Tip! Op de nieuwe website van Renault.nl vind je alle info over de nieuwe Renault Clio en kun je jouw nieuwe Clio zelf samenstellen. 

 

Ontdek de nieuwe Renault Clio

 

Wil je jouw wagenpark uitbreiden maar dan wel tegen lage kosten? Kies dan voor deze Renault Clio leasedeal en vraag online een offerte aan of neem contact op Inge of Niels van Indulease op 06-3409833. Inge en Niels zijn binnen Indulease dé specialisten op het gebied van autoleasing en stellen graag een offerte op maat voor je samen. Gaat je voorkeur uit naar een andere uitvoering of motorvariant? Geen probleem. Bij Indulease profiteer je altijd van de beste leasetarieven, een goed advies en maximale flexibiliteit. 

 

Onze nieuwe Clio leasedeals zijn altijd incl;

 

  • Verzekering WA/Casco
  • Houderschapsbelasting  
  • Reparatie- en Onderhoudskosten
  • Kosten vervanging banden
  • Op basis van 10000km pj & 60mnd 
  • Het gemak van de Indulease berijdersapp
  • Aanpassing kilometrage mogelijk

 

Disclaimer

@2020 De genoemde leaseprijs is een adviesprijs excl BTW incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de Renault Clio TCe 100 Life. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden, De afgebeelde uitvoering wijkt af van de Life uitvoering en kan tegen meerprijs geleverd worden, Deze aanbieding is onder voorbehoud goedkeuring van de directie Indulease en geldt zolang de voorraad strekt. Type- en schrijffouten voorbehouden. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties.Brandstofkosten zijn niet in de leaseprijs inbegrepen. Voor verbruikscijfers verwijzen wij je graag naar de website Renault.nl.