Alleen bij Indulease

Nieuwe Micra Full Operational Lease tijdelijk vanaf € 299,- pm. 

De nieuwe Nissan Micra is beschikbaar in een breed scala aan uitvoeringen. Wij kozen voor onze leasedeal voor de luxe Acenta uitvoering die je bij Indulease nu al vanaf slechts € 299,- pm (excl. BTW) kunt leasen. En dat is Full Operational dus géén zorgen over onderhoud of eventuele reparaties. 

De nieuwe Nissan Micra onderscheidt zich door het stoere en sportieve design. Hij is compact van buiten, ruim van binnen. Geniet van het comfort van de ergonomische stoelen, die zijn voorzien van hoogwaardige materialen en de zeer complete standaarduitrusting met het New NissanConnectinfotainment systeem met 7"touchscreen. Niet voor niets is de nieuwe Micra dan ook populair in de zakelijke markt. 

Tip! Op de nieuwe website van Nissan.nl vind je alle info over de nieuwe Nissan Micra en kun je jouw nieuwe Micra zelf samenstellen. 

 

Ontdek de nieuwe Nissan Micra

 

Wil je jouw wagenpark uitbreiden maar dan wel tegen lage kosten? Kies dan voor de Nissan Micra leasedeal en vraag online een offerte aan of neem contact op Inge of Niels van Indulease op 06-3409833. Inge en Niels zijn binnen Indulease dé specialisten op het gebied van autoleasing en stellen graag een offerte op maat voor je samen. Gaat je voorkeur uit naar een andere uitvoering of motorvariant? Geen probleem. Bij Indulease profiteer je altijd van de beste leasetarieven, een goed advies en maximale flexibiliteit. 

 

Onze nieuwe Micra leasedeals zijn altijd incl;

 

  • Verzekering WA/Casco
  • Houderschapsbelasting  
  • Reparatie- en Onderhoudskosten
  • Kosten vervanging banden
  • Op basis van 10000km pj & 60mnd 
  • Het gemak van de Indulease berijdersapp
  • Aanpassing kilometrage mogelijk

 

Disclaimer

@2020 De genoemde leaseprijs is een adviesprijs excl BTW incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de Nissan Micra IG-T 100 Acenta. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden, De afgebeelde uitvoering wijkt af van de getoonde uitvoering en kan tegen meerprijs geleverd worden, Deze aanbieding is onder voorbehoud goedkeuring van de directie Indulease en geldt zolang de voorraad strekt. Type- en schrijffouten voorbehouden. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties.Brandstofkosten zijn niet in de leaseprijs inbegrepen. Voor verbruikscijfers en info omtrentde  actieradius verwijzen wij je graag naar de website Nissan.nl.