Alleen bij Indulease

Nieuwe Mégane Estate Full Operational Lease tijdelijk vanaf € 389,- pm. 

Op zoek naar een ruime estate voor een aantrekkelijk lage leaseprijs? Dan heeft Indulease een wel heel aantrekkelijke leasedeal! De nieuwe Renault Mégane Estate TCe 100 Life lease je bij Indulease nu al vanaf slechts € 389,- pm (excl btw). En dat is Full Operational dus géén zorgen over onderhoud of eventuele reparaties. 

De nieuwe Renault Mégane Estate is een zakelijke gezinsauto voor fijnproevers. Kenmerkend zijn het fraaie ontwerp, de bijzondere lichtsignatuur en de zeer comfortabele rijeigenschappen. Niet voor niets één van de populairste modellen in de zakelijke markt. 

Met een bagageruimte die maar liefst 580 liter meet biedt de Mégane Estate zowel zakelijk als privé optimale mogelijkheden. Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de Mégane Estate met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look daagt de Mégane je uit om achter het stuur plaats te nemen en een ongekende rijsensatie te beleven. Wij kunnen je een proefrit met de nieuwe Mégane Estate dan ook van harte aanbevelen maar kijk ook zeker op de nieuwe website van Renault.nl waar je nu alle info over de nieuwe Renault Mégane Estate vindt. 

 

Ontdek de nieuwe Renault Mégane Estate

 

Is deze Mégane Estate leasedeal iets voor jou? Vraag dan snel online een offerte aan of neem contact op Inge of Niels van Indulease op 06-3409833. Inge en Niels zijn binnen Indulease dé specialisten op het gebied van autoleasing en stellen graag een offerte op maat voor je samen. Gaat je voorkeur uit naar een andere uitvoering of motorvariant? Geen probleem. Bij Indulease profiteer je altijd van de beste leasetarieven, een goed advies en maximale flexibiliteit. 

 

Onze nieuwe Mégane Estate leasedeals zijn altijd incl;

 

  • Verzekering WA/Casco
  • Houderschapsbelasting  
  • Reparatie- en Onderhoudskosten
  • Kosten vervanging banden
  • Op basis van 10000km pj & 60mnd 
  • Het gemak van de Indulease berijdersapp
  • Aanpassing kilometrage mogelijk

Disclaimer

@2020 De genoemde leaseprijs is een adviesprijs excl BTW incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de Renault Megane Estate TCe 100 Life. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden, De afgebeelde uitvoering wijkt af van de Life uitvoering en kan tegen meerprijs geleverd worden, Deze aanbieding is onder voorbehoud goedkeuring van de directie Indulease en geldt zolang de voorraad strekt. Type- en schrijffouten voorbehouden. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties.Brandstofkosten zijn niet in de leaseprijs inbegrepen. Voor verbruikscijfers verwijzen wij je graag naar de website Renault.nl.