Alleen bij Indulease

Nieuwe Renault Trafic tijdelijk vanaf € 369,- pm. 

Full Operational Lease

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan heeft Indulease een wel heel aantrekkelijke leasedeal! De nieuwe Renault Trafic DCI 95 Générique lease je bij Indulease namelijk nu al vanaf slechts € 369,- pm (excl btw). En dat is Full Operational dus géén zorgen over onderhoud of eventuele reparaties. 

De nieuwe Renault Trafic is één van de best verkochte bedrijfswagens in zijn segment, Populair vanwege zijn betrouwbaarheid, de enorme laadruimte en niet in de laatste plaats vanwege zijn aantrekkelijk lage kilometerprijs. Niet voor niets één van de populairste bedrijfswagens!

Op tal van aspecten is de nieuwe Renault Trafic nu nog beter! Zo biedt de Trafic extra veel opbergcapaciteit waaronder een bak van 54 liter onder de passagiersbank, een neerklapbare rugleuning van de bank, waardoor plaats wordt gemaakt voor een computer of opbergruimte en een schrijftafel met klembord (optie of afhankelijk van uitrusting). Erg handig is ook de nieuwe houder voor tablet. Dankzij het rechthoekige design van de laadruimte kan de netto-inhoud worden geoptimaliseerd, die zich uitstrekt van 3,2 tot 8,6 m3. Tip! Op de website van Renault.nl vind je alle info over de nieuwe Renault Trafic en kun je de verschillende uitvoeringen online samenstellen. 

 

Ontdek de nieuwe Renault Trafic

 

Wil je jouw wagenpark uitbreiden maar dan wel tegen lage kosten? Kies dan voor deze Renault Trafic leasedeal van Indulease en vraag online een offerte aan of neem dan telefonisch contact op Inge of Niels van Indulease op 06-3409833. Inge en Niels zijn binnen Indulease dé specialisten op het gebied van autoleasing en stellen graag een offerte op maat voor je samen. Gaat je voorkeur uit naar een andere uitvoering of heb je maatwerk wensen qua inbouw? Geen probleem. Bij Indulease profiteer je altijd van de beste leasetarieven, een goed advies en maximale flexibiliteit. 

 

Onze nieuwe Trafic leasedeals zijn altijd incl;

 

  • Verzekering WA/Casco
  • Houderschapsbelasting  
  • Reparatie- en Onderhoudskosten
  • Kosten vervanging banden
  • Op basis van 10000km pj & 60mnd 
  • Het gemak van de Indulease berijdersapp
  • Aanpassing kilometrage mogelijk

Disclaimer

@2020 De genoemde leaseprijs is een adviesprijs excl BTW incl. onvermijdbare kosten nodig voor de aflevering van de Renault Trafic DCI 95 Generique. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden, De afgebeelde uitvoering wijkt af van de Generique uitvoering en kan tegen meerprijs geleverd worden, Deze aanbieding is onder voorbehoud goedkeuring van de directie Indulease en geldt zolang de voorraad strekt. Type- en schrijffouten voorbehouden. Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere acties. Brandstofkosten zijn niet in de leaseprijzen inbegrepen. Voor verbruikscijfers verwijzen wij je graag naar de website Renault.nl.