EEN GOED ADVIES

Indulease is een compacte, merkonafhankelijke leasemaatschappij. Doordat wij met een klein enthousiast team werken kunnen wij in tegenstelling tot veel andere grotere leasemaatschappijen snel schakelen. Daarnaast profiteer je als relatie van Indulease ook van de voordelen die een grotere onderneming biedt. Wij maken namelijk deel uit van Indumij, één van de grotere automotive ondernemingen van Nederland. Zo hebben wij binnen onze groep de expertise in huis om jou te adviseren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van autoleasing, wagenparkbeheer en bijvoorbeeld wetswijzigingen welke voor jou als ondernemer of wagenparkbeheerder interessant kunnen zijn. Als je kiest voor Indulease kun je rekenen op een goed advies! 

 

ALTIJD EEN PASSEND LEASEAANBOD 

Bij Indulease vind je altijd een passend leaseaanbod. Van aantrekkelijk geprijsde Full-Operational lease aanbiedingen tot flexibele Shortlease, bij Indulease ben je altijd aan het juiste adres. Wij leveren voor iedere gewenste leasevorm een offerte op maat tegen de scherpste leasetarieven. 

 

LEASEOFFERTE AANVRAGEN

 

MAATWERK

Bij het aangaan van een nieuw leasecontract reken je niet alleen op een goed advies maar zoek je ook een leasevorm die bij jou en jouw bedrijf past. Indulease biedt iedere gewenste leasevorm tegen scherpe tarieven. Naast aantrekkelijk geprijsde Full Operational Leasecontracten kun je bij Indulease, als je bijvoorbeeld meer flexibiliteit wenst, ook kiezen voor Shortlease. Ben je op zoek naar een leasevorm waarbij je economisch eigenaar wordt van de auto en deze kunt activeren op de balans, dan is Financial Lease een uitstekende keuze. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Leasen blijft immers maatwerk. 

 

KEUZE UIT DIVERSE LEASEVORMEN

Naast de populaire Full Operational Lease, waarbij in principe alle componenten zijn inbegrepen, kun je bij Indulease ook kiezen voor verschillende andere aantrekkelijke leasevormen. Onderstaand vind je een overrzicht van de leasevormen van Indulease. 

 

  • COMFORTABELE FULL OPERATIONAL LEASE
  • NETTO OPERATIONAL LEASE MET TKV
  • FLEXIBELE SHORTLEASE
  • VOORDELIGE FINANCIAL LEASE
  • SALE EN LEASEBACK
  • OCCASIONLEASE

 

BEKIJK ONZE LEASEVORMEN

 

SOEPELE ACCEPTATIE

Indulease onderscheidt zich van andere autoleasemaatschappijen door de soepele en zeer gunstige acceptatievoorwaarden. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook startende ondernemers terecht bij Indulease en bieden wij diverse aantrekkelijke leasemogelijkheden om een tijdelijke vervoersbehoefte snel in te kunnen vullen.