MAATWERK IN MOBILITEIT

Indulease is de leasemaatschappij voor de ondernemer van nu! Ons credo is "Maatwerk in Mobiliteit". Dat betekent korte lijnen, soepele acceptatie, maximale flexibiliteit en niet onbelangrijk, de beste leasetarieven.  Niels van Doorn  en zijn team richt zich als regionale leasemaatschappij vooral op het midden- en kleinbedrijf in de regio's West-Brabant, Rijnmond en de Alblasserwaard. Maar ook buiten deze regio's weet men Indulease te vinden. 

 

BIJ INDULEASE KEUZE UIT ALLE MERKEN

Leasen bij Indulease betekent keuze uit alle merken. Zowel voor personen- als bedrijfsauto's ben je bij Indulease altijd aan het juiste adres. Doordat wij deel uit maken van Indumij één van de grotere automotive ondernemingen van Nederland, profiteer je bij Indulease van de beste inkoopcondities en services. 

 

ALTIJD DE BESTE LEASEAANBIEDINGEN

Of het gaat het om leasen van één auto, shortlease voor een tijdelijke werknemer of  een sales & leaseback constructie, bij Indulease ben je altijd aan het juiste adres. Wij zijn een universele leasemaatschappij en derhalve niet merkgebonden, dat betekent dat je voor alle merken bij Indulease terecht kunt. Of het nu gaat om het leasen van een Nissan Micra, Renault Trafic of een BMW 3-serie,  bij Indulease slaag je altijd.  

 

BEKIJK ONZE LEASEAANBIEDINGEN

 

ADVIES OP MAAT

Bij Indulease kun je altijd rekenen op een persoonlijk advies op maat. Ons team beschikt over jarenlange expertise op het gebied van wagenpark en autoleasing. Indulease komt graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking en een kostenloos advies. Bel ons op  06-34098433

 

TIJDELIJK VERVOER NODIG? 

Shortlease is de ideale oplossing voor bedrijven met een tijdelijke vervoersbehoefte. Indulease is één van de goedkoopste Shortlease aanbieders van Nederland. Je least al een zo goed als nieuwe auto uit de compact klasse vanaf slechts €210,- per maand. Shortlease bij Indulease betekent snel rijden tegen aantrekkelijke voorwaarden en snel rijden. 

 

SHORTLEASE OFFERTE AANVRAGEN