Het is alweer een jaar geleden dat Indulease een partnership aanging met de Bredase Hockey Vereniging Push (B.H.V. Push). Indulease is samen met Renault dealer Auto Indumij isinds de zomer van 2018 dé mobiliteitssponsor van één van de leukste hockeyclubs van West-Brabant. “Met onze sponsorships zijn we graag actief in de regio. We steunen diverse lokale verenigingen en organisaties die midden in de maatschappij staan, aldus Niels van Doorn, directeur van Indulease. Hij leverde de Twingo’s in de zomer van 2018 af. Tijd voor een terugblik met één van de enthousiaste Push dames, Brit Voss. 

 

Hockeyster Brit Voss blij met Indulease

“Ik ben opgegroeid in een echt hockey-nest” begint de Bredase. Al vanaf het moment dat ik kon lopen ben ik met hockey in aanraking geweest. Mijn vader heeft 11 jaar bij Heren 1 van Push gespeeld. Ook mijn moeder heeft jarenlang actief gehockeyd. Geen wonder dus dat ik zelf ook besmet ben met het hockeyvirus. Het is echt mijn ontspanning! 

En deze ontspanning heeft Brit hard nodig. “Als studente Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit loop ik momenteel mijn Co-schappen. Dat is erg leuk, maar ook druk. Als ik na een volle dag kan trainen of in het weekend een wedstrijd kan spelen met mijn team, geeft me dat weer energie voor de volgende week. Uiteraard vergeten we na afloop niet om een biertje met elkaar te drinken, dat hoort er nou eenmaal bij, lacht Brit.  Op sportief gebied gaat het gelukkig weer een stuk beter met Push Dames 1. We hebben in een lastige periode gezeten maar zijn nu weer helemaal terug. Op weg naar de top!  We hebben samen gevochten en bereikt waar we nu weer staan. Het is fijn dat we ook van het publiek en van onze mobilitypartner Indulease de steun krijgen om als team de komende jaren weer veel successen te boeken.

 

 

Mijn Indulease Twingo brengt ons overal

Ik ben veel onderweg. Sinds kort woon ik in Rotterdam maar ik ben ook regelmatig in Breda voor de trainingen bij Push. Daarnaast moet ik mezelf regelmatig verplaatsen voor mijn studie. Ik ben dan ook superblij met mijn witte, bestickerde Twingo. Hij is heerlijk wendbaar in de stad en in het weekend rijden de hockeymeiden met mij mee.

Van Indulease hebben we maar liefst 10 nieuwe Renault Twingo's ter beschikking gekregen maar we proberen met het team  altijd zoveel mogelijk te carpoolen. Beter voor het milieu en nog een stuk gezelliger ook. Bovendien komen we dan altijd met de Push Twingo’s op de locatie waar we zijn moeten. Ze vallen goed op door de stickers en dat geeft een mooie uitstraling voor mijn club.”

Ik zorg  goed voor mijn Twingo, al mag hij nu wel weer eens gewassen worden, lacht Brit. Voor de service en het onderhoud van mijn Twingo ga ik altijd naar Auto Indumij Oosterhout.  Hier vind je gewoon hele goede service en leuke Twingo acties. 

.