Samenwerking B.H.V. Push & Indulease bekroond

Zondag 18 november konden alle B.H.V. Push leden weer genieten van de Super Sunday wedstrijden. Dat het deze keer met de topper Push Dames 1 tegen Nijmegen Dames 1 een hele speciale Super Sunday  was bleek al uit de vele fans die de teams massaal kwamen aanmoedigen en ook voor de heuse stadsderby van onze Heren 1 tegen Zwart Wit Heren 1 was vanzelfsprekend erg veel belangstelling.

Na de wedstrijd van Heren 1 was  er een Meet & Greet met de Magic 4 uit de ‘Become a part of History’ campagne georganiseerd  en kon men  de (oud-)internationals Bram Lomans, Sabine Postma-Mol, Malou Pheninckx en Floris Wortelboer in het écht ontmoeten!

Bij  deze zeer geslaagde Super Sunday waren ook een aantal sponsoren en zakelijke relaties van de club betrokken. Osaka Defender was weer van de partij, met vele gadgets en was er gelegenheid om de Renault Twingo's van Mobilitypartner Indulease en Renault dealer Auto Indumij uitgebreid te bekijken.

B.H.V. Push Voorzitter  Michael de Rooy  en hoofd commerciële zaken Menno Woldhuis maakten van de gelegenheid gebruik om de unieke samenwerking tussen de club en Indulease op de plaat vast te leggen. En zo kon de dag worden afgesloten met een feestelijke groepsfoto met  de Push Dames 1 teamleden Sophie, Brit en Fabienne  samen met de DGA van Indumij ; Derk de Haas,  Auto Indumij accountmanager Marcel Nederveen en Niels van Doorn van Indulease.  

Meer weten over de unieke samenwerking tussen B.H.V. Push en Indulease?  Lees dan het uitgebreide artikel hierover op onze nieuwspagina via onderstaande button.

 

Samenwerking B.H.V. Push en Indulease