Simson Applicatie B.V. uit Oosterhout is dé afdichtingsspecialist voor nieuwbouw, zwembaden en renovatieprojecten. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in het bedrijf dat nu bekend is onder de naam Bostik, een producent en leverancier van o.a. lijm en afdichtingsmiddelen van het merk Simson. Vanuit de behoefte aan een partner die de opdrachtgevers niet alleen van producten en technische ondersteuning kon voorzien maar tevens die producten kon verwerken en aanbrengen, ontstond Simson Applicatie B.V.  Sindsdien is Simson uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de branche, dat zich onderscheidt door een nadrukkelijk kwaliteitsbeleid, innovatie, landelijke dekking en een unieke garantieregeling. Hiermee is Simson  een betrouwbare en flexibel ingestelde partner voor vele opdrachtgevers binnen en buiten Nederland.

 

Uitbreiding wagenpark met Dacia Dokker

Om de (inter)nationale services te kunnen uitvoeren beschikt Simson Applicatie over een uitgebreid wagenpark dat sinds kort is uitgebreid met de nieuwe Dacia Dokker. Met name het laadvolume van maar liefst 3,3 m3, het rijcomfort en de optimale toegankelijkheid van de laadruimte hebben de doorslag gegeven om voor het merk Dacia te kiezen.  Daarnaast onderscheidt de Dacia Dokker zich van zijn directe concurrenten door een lage exploitatiekosten waardoor ook de leaseprijs zeer aantrekkelijk is. 

Ook benieuwd naar de vele voordelen van het Dacia Bedrijfswagenprogramma? Op onze de website Dacia-Indumij.nl vind je uitgebreide info. Ben je geinteresseerd in een aantrekkelijk leaseaanbod voor de Dacia Dokker, neem dan contact op met Niels van Doorn van Indulease via onderstaande button. 

 

Info aanvraag Indulease