2 nieuwe Renault ZOE's voor de Gemeente Hoeksche Waard

Elektrische auto’s worden steeds populairder. In het eerste halfjaar zijn er weer een groot aantal  elektrische auto’s in ons land geregistreerd. Ook gemeente Hoeksche Waard heeft onlangs twee nieuwe Renault ZOE’s aangeschaft. Deze worden ingezet bij de afdeling Toezicht en Handhaving, waar ze dankzij de volledig elektrische aandrijving een positieve bijdrage leveren aan de luchtkwaliteit.

Vorige week leverde Indulease twee fonkelnieuwe elektrische wagens af bij de gemeente.

Wethouder Huibert Steen (Duurzaamheid): “Ik ben als wethouder Duurzaamheid enorm blij dat we er als gemeente weer twee elektrische auto’s bij hebben. Ook de medewerkers van ons team Vergunningen, Toezicht en Handhaving rijden vanaf nu elektrisch. Met de komst van deze ZOE’s zetten we opnieuw een stap in de verduurzaming van ons gemeentelijke wagenpark.”

De nieuwe Renault ZOE’s werden namens Indulease, afgeleverd door Stefan Boer van Auto Indumij. ‘Als Renault Dealer met o.a. vestigingen in Oud-Beijerland en Barendrecht beschikken wij niet alleen over gespecialiseerde technici maar hebben wij ook alle expertise in huis om relaties uitgebreid te kunnen informeren over de aanschaf van een elektrische auto en de vele andere voordelen van elektrisch rijden. ‘Dat ik gemeente Hoeksche Waard in het aankoopproces heb mogen begeleiden, ja daar ben ik eigenlijk wel trots op’; vertelt Stefan, die binnen Auto Indumij als accountmanager zakelijke markt op het gebied van mobiliteit, hét aanspreekpunt is voor ondernemers en overheden in de Hoeksche Waard en veel samenwerkt met het team van Indulease.