Indulease levert 4 x Renault Trafic aan Aannemingsbedrijf J.Bevelander

J. Bevelander, het bekende aannemingsbedrijf in de regio Barendrecht, heeft onlangs 4 nieuwe Renaults Trafic via Indulease in gebruik genomen.

De vorige bedrijfswagens waren ook van het type Trafic. Het merk Renault was voor Bevelander dan ook  geen onbekende en is hen de afgelopen 13 jaar erg goed bevallen. Daarom heeft Bevelander ook nu weer voor Renault en de Trafic gekozen die net als de vorige Trafic's door Auto Indumij Barendrecht zijn geleverd.

 

Gespecialiseerd in woningvergroting

De afgelopen jaren is Bevelander zich meer en meer gaan richten op woningvergroting. We zijn in 1984 begonnen en zijn gespecialiseerd in kleinschalige werken, vertelt Bevelander. De markt vraagt om  aannemers die weten waar ze over praten, betrouwbaar zijn en een reëel kostenplaatje berekenen. We werken veel in de regio Barendrecht, maar ook daarbuiten. Klanten weten ons met name te vinden vanwege de positieve mond tot mond reclame. Daarnaast vallen onze website en de nieuwe bedrijfswagens natuurlijk enorm op.  Een bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf en moet daarom meer dan representatief zijn. Ben je benieuwd wat het team van Bevelander nog meer doet? Neem dan eens een kijkje op hun website via onderstaande button. 

 

AANNEMINGSBEDRIJF J.BEVELANDER

 

De Renault Trafic voldoet aan onze wensen

Bij de aanschaf van onze nieuwe bedrijfswagens heeft Bevelander voordat de keuze voor de nieuwe Renault Trafic gemaakt werd, diverse opties overwogen. “In overleg met mijn team ben ik alle maten op gaan schrijven die voor ons belangrijk zijn, vertelt Bevelander. Er moeten materialen van diverse afmetingen in kunnen passen. En onze bedrijfswagens moet sowieso achterdeuren hebben, aan een klep hebben we niets.” De Renault Trafic voldoet aan alle eisen. Daar hielp de goede ervaring in het verleden natuurlijk erg aan mee. 

 

Trots op ons wagenpark

Onze auto’s kennen in principe één vaste berijder. Dat zijn allemaal jongens die trots zijn op hun bus. Een stuk verantwoordelijkheid om de bus in optimale conditie te houden doe ik in overleg met de berijders en het werkplaatsteam van Auto Indumij Barendrecht. Ook dit is een kwestie van relatie en vertrouwen. Zij weten hoe belangrijk de bussen voor ons bedrijf zijn en zorgen ervoor dat we altijd door kunnen naar de klus.

 

Gunstig financieel plaatje

Natuurlijk kijkt Bevelander als ondernemer naar het totale financiële plaatje. Past het binnen de begroting en wat is de meest gunstige manier van financieren? Ook hiervoor had Indulease de oplossing en hebben we een zeer scherpe deal kunnen sluiten. Daar ben ik erg content mee! 

Wil je ook een nieuwe bedrijfswagen leasen tegen aaantrekkelijke condities. Neem dan eens vrijblijvend contact op met Niels van Doorn van Indulease voor een kennismaking en/of een leaseofferte op maat. 

 

LEASEOFFERTE OP MAAT