Push Busines Club Rally groot succes

Ook dit jaar organiseerde de Push Business Club weer een bijzondere rally waar tal van relaties en sponsoren van B.H.V. Push met veel plezier aan hebben deelgenomen. Ook Niels van Doorn, directeur van Indulease was van de partij.

Veel bekijks voor de Alpine

De Alpine waarmee Niels vergezeld door Hans Deltrap van Salarisjobs aan de start van de rally bij Lussenburg Advies acte de présence gaf, trok veel bekijks. De prachtige route door het Nederlandse en Belgische platteland, bracht de deelnemers naar het eindpunt bij Golfclub Princenbosch waar de deelnemers op het zonnige terras een toost konden uitbrengen op deze zeer geslaagde dag.  Hier was tevens gelegenheid de vele klassiekers, exclusieve cabrio's en zelfs een klassieke taxi die aan Push Rally 2019 hadden deelgenomen uitgebreid te bezichtigen.

Niels van Doorn die met Indulease als sponsor aan B.H.V. push is verbonden kijkt terug op een zeer geslaagde rally. Met Indulease verzorgen we al jaren de mobiliteit van het Push dames 1 team en hiervoor hebben we maar liefst 10 Renault Twingo's beschikbaar gesteld. We waren eerst van plan om met één van de opvallend bestickerde Renault Twingo''s aan de rally deel te nemen, echter het aanbod van Renault dealer Auto Indumij om hun Renault Alpine voor deze gelegenheid te mogen gebruiken konden we niet afslaan.