Als regionale autoleasemaatschappij met roots in West-Brabant  ondersteunt Indulease diverse regionale initiatieven. Wij vinden het leuk om samen met onze relaties een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van sport, cultuur of initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Onze sponsorships zijn zeer divers. Zo zijn wij bijvoorbeeld betrokken bij verschillende sportverenigingen in Brabant en Zuid-Holland en is Indulease nu ook de trotse Mobility Partner van B.H.V. push. 

"Toen B.H.V. Push zich bij ons meldde met het verzoek om mee te denken op het gebied van mobiliteit voor het Dames 1 team, hebben wij geen moment geaarzeld", vertelt Niels van Doorn, directeur van Indulease. De Bredase Hockey Vereniging Push is een hockeyvereniging met ruim 2.500 leden en daarmee de grootste van Breda.  De vereniging is opgericht in 1934 en biedt jong en oud de gelegenheid tot het spelen van tophockey, breedtehockey, LG-hockey, G-hockey en E-hockey. Het fraai gelegen hockeycomplex van Push telt 7 volledige velden: 2 watervelden, 1 semi-waterveld, 4 zandvelden en daarnaast nog 2 mini-velden.

Push Dames 1 Promo video 

Ter gelegenheid van onze samenwerking met B.H.V. Push heeft het team van Indulease een korte promo video opgenomen waarin het Push Dames 1 team en de Renault Twingo centraal staan. Deze video staat nu live op het Indumij Youtube kanaal en te bekijken via onderstaande button. 

 

BEKIJK DE PUSH PROMO VIDEO VAN INDULEASE

10 X Twingo Collection voor Push Dames 1

Met de levering van maar liefst 10 opvallend bestickerde Renault Twingo's aan B.H.V. Push, is de mobiliteit van het Push Dames 1 team door Indulease de komende jaren gewaarborgd. De keuze voor de sportieve Renault Twingo Collection was overigens snel gemaakt. De Renault Twingo is een compacte auto met een wereld aan mogelijkheden, een  trendy design en een zeer uitgebreide uitrusting met veel leuke features zoals het handige R&Go systeem. En niet onbelangrijk; de Twingo kent door zijn lage exploitatiekosten, ook een zeer aantrekkelijke (private lease) leaseprijs. 

Ook benieuwd naar de vele features van de nieuwe Renault Twingo? Op de website van Auto Indumij vind je uitgebreide info over de Twingo en kun je deze ook online samenstellen. 

 

ONTDEK DE TWINGO