Stichting Zorgwaard is een protestants-christelijke woonzorgorganisatie in de Hoeksche Waard. Cliënten kunnen bij Zorgwaard terecht voor verpleeghuis-, verzorgingshuis- en thuiszorg. Hierdoor is het mogelijk dat iedere cliënt, met welke zorgvraag ook, zo dicht mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving terecht kan voor deskundige zorg en ondersteuning.

In de afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe locaties in de Hoeksche Waard geopend zoals: 't Huys te Hoecke in Puttershoek, Dorpzigt in Zuid-Beijerland, en de Bliekenhof in Klaaswaal. Zo kan iedere inwoner van de Hoeksche Waard die zorg of ondersteuning nodig heeft, thuis of in een van onze locaties, dicht bij hem of haar in de buurt, een beroep doen op hulp. Voor de dienstverlening in de regio maken de medewerkers van Zorgwaard o.a, gebruik van een aantal Renault Twingo's. 

Recent is het wagenpark van Zorgwaard deels vervangen door 5 nieuwe  Renault Twingo's in de complete Collection uitvoering die allemaal zijn uitgerust met Apple CarPlay waardoor het mogelijk wordt om op een veilige manier de iPhone in de Twingo te gebruiken. Zo kun je met CarPlay bijvoorbeeld heel gemakkelijk  routebeschrijvingen opvragen en telefoongesprekken voeren, waarbij gebruik gemaakt voor het display in de Twingo. Daarnaast biedt deze Collection uitvoering nog veel meer extra's wat het comfort voor de medewerkers van Zorgwaard alleen maar ten goede komt. 

Met de aanschaf van deze nieuwe Twingo’s bestaat het wagenpark van Zorgwaard  nu voor een groot deel uit Renaults en wordt zo samen Indulease de mobiliteit voor de medewerkers van Zorgwaard ook de komende jaren gegarandeerd.  

De aflevering van de Twingo’s, die geheel in de huisstijl van Zorgwaard zijn bestickerd, vond onlangs onder toeziend oog van een aantal collega's van Zorgwaard plaats bij de service vestiging van Auto Indumij in Oud-Beijerland.  De  exploitatie van de Twingo’s is ondergebracht bij Indulease.