ONTDEK DE VOORDELEN VAN OCCASIONLEASE

Zoek je een leaseauto voor een kortere periode? Kies dan voor Occasionlease van Indulease. Een ideale leasevorm die vooral geschikt is voor ondernemers die op zoek zijn naar flexibiliteit tegen een aantrekkelijk leasetarief. 

Occasionlease wordt niet voor niets steeds populairder bij het Nederlandse bedrijfsleven. Doordat bij een nieuwe auto de eerste afschrijvingen in de eerste paar jaren vallen zijn de leasekosten bij een kortere periode voor een occasion een stuk lager in vergelijking tot het leasen van een nieuwe auto. Je bespaart tot ruim 30%. Daarnaast biedt occasionlease veel meer flexibiliteit en is een kortere looptijd van het leasecontract veelal mogelijk. Ideaal voor tijdelijke werknemers! 

 

KEUZE UIT RUIM 250 OCCASIONS

Doordat Indulease deel uitmaakt van Indumij, één van de grotere automotive ondernemingen van Nederland, kunnen wij ieder gewenst merk en model aanbieden. Bij ons heb je de keuze uit ruim 450 Bovag occasions van alle merken. De merken Renault, Dacia en Nissan zijn bij ons sterk vertegenwoordigd, maar in ons Occasioncenter in Breda vind je ook vele andere merken, zoals bijvoorbeeld BMW, Opel, Mercedes en Volvo. Bekijk hieronder ons actuele occasionaanbod. Heb je een auto gevonden? Neem dan contact met ons op voor een leaseofferte op maat. 

 

BEKIJK ONS OCCASIONAANBOD

 

RENAULT COMPANY CAR LEASEN

Je kent Indumij ongetwijfeld ook als Renault dealer met vestigingen in West-Brabant en Zuid-Holland. Naast occasionlease biedt Indulease nu ook de mogelijkheid om een zo goed als nieuwe Renault Company Car te leasen. Dit betreft veelal de nieuwste Renault modellen in zeer complete uitvoeringen met weinig kilometers. Wat dacht je van de nieuwe Renault Kadjar of profiteer van de diverse Renault Clio Company Cars die wij momenteel zowel als Hatchback en Estate met een aantrekkelijke demokorting aanbieden. 

 

BEKIJK HET RENAULT COMPANY CAR AANBOD