Snel tijdelijk vervoer nodig? 

Jouw ideale shortlease auto regel je bij Indulease

De huidige tijd vraagt ook qua wagenparkbeheer om flexibiliteit. Zo kiezen steeds meer ondernemers voor de voordelen van Shortlease. Shortlease is dan ook uitermate geschikt voor startende ondernemers, bedrijven die behoefte hebben aan een vervoersoplossing voor een werknemers met tijdelijke contracten en om in te zetten bij projecten die om de nodige flexibiliteit qua mobiliteit vragen. 

Of je nu tijdelijk een uitbreiding van jouw wagenpark nodig hebt of een aantrekkelijk geprijsde leaseauto voor een aantal maanden, Indulease biedt jouw bedrijf alle voordelen van leasing, maar dan wel met een flexibele looptijd vanaf 1 maand. 

Shortlease Actie vanaf € 249,- pm ex. BTW

Ons aanbod Shortlease auto's bestaat uit diverse merken en is altijd aantrekkelijk geprijsd. Naast auto's uit de Indulease vloot beschikken wij over een uitgebreid netwerk binnen de automotive branche waardoor wij voor iedere aanvraag een passend aanbod kunnen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan via onderstaande button onze shortlease offerte aan. Direct contact? Neem dan contact op met Inge of Niels. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 085-0135127. 

 

SHORTLEASE OFFERTE AANVRAGEN

 

Onze Shortlease tarieven zijn all inclusive 

Als je kiest voor Shortlease van Indulease zijn alle kosten inbegrepen.  Onze shortlease auto's bieden we aan op basis van met full operational lease vergelijkbare voorwaarden. Zo heb je geen omkijken meer naar bijvoorbeeld het onderhoud van de auto of de verzekering. Maar Shortlease heeft nog veel meer voordelen. 

 

Direct beschikbare Shortlease auto's

Ben je op zoek naar een interessant geprijsde Shortlease auto die direct beschikbaar is? Dan heeft Indulease in haar leasefloot diverse auto's beschikbaar. Deze zijn veelal direkt inzetbaar. Bekijk een selectie van ons actuele Shortlease aanbod via onderstaande button. 

 

DIRECT BESCHIKBARE SHORTLEASE AUTO'S

 

 

Ontdek de voordelen van Shortlease

 

  • Flexibele en korte contractduur vanaf 1 maand
  • Keuze uit diverse modellen
  • Per dag zonder extra kosten opzegbaar
  • Aantrekkelijk All inclusive maandbedrag
  • Voordeliger dan standaard autohuur
  • Veel services zijn inbegrepen
  • Ideaal voor nieuwe werknemers in jouw bedrijf
  • Na akkoord aanvraag snel beschikbaar
  • Ook voor startende ondernemers!

 

JA, IK WIL MEER WETEN