Startende ondernemers Indulease

INDULEASE HELPT STARTERS GRAAG OP WEG

Indulease heeft ook voor startende ondernemers diverse mogelijkheden op het gebied van autoleasing. Als één van de weinige autoleasemaatschappijen kunt u als starter bij Indulease onder flexibele voorwaarden een nieuwe of gebruikte auto leasen. Zo bieden wij interessante mogelijkheden zoals shortlease, occasionlease of het leasen van een nieuwe auto met een kortere looptijd. Doordat Indulease deel uitmaakt van één van de grotere automotive bedrijven van Nederland waartoe ook een aantal Renault, Dacia en Nissan dealers behoren, zijn onze leaseprijzen voor deze 3 merken extra aantrekkelijk. Rijdt u liever een ander merk, ook die kunt u bij Indulease tegen een scherpe prijs leasen. Ons credo is niet voor niets "Maatwerk in Mobiliteit".

 

WELKE LEASEVORM PAST BIJ U?

 

SNELLE EN SOEPELE ACCEPTATIE

Wij begrijpen dat u als startende ondernemer nog niet over historische jaarcijfers berschikt en u beschikbare financiële middelen bij voorkeur zoveel mogelijk investeert in uw bedrijf. Bij Indulease beoordelen wij leaseaanvragen op een geheel andere wijze. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar uw businessplan en willen wij vooral u graag beter leren kennen. Indulease gaat graag met u het gesprek aan. Bij Indulease kunt u rekenen op een soepele en vooral snelle acceptatie. Maak nu een afspraak met Indulease voor een vrijblijvende kennismaking. Maak gebruik van het contactformulier. Wij kijken uit naar uw reactie! 

 

PROFITEER VAN ONZE LEASE AANBIEDINGEN

Bij Indulease vindt u de scherpste lease aanbiedingen. Iedere maand opnieuw selecteren wij een aantal speciale leaseauto's die wij extra voordelig aanbieden. Zo least u de nieuwe Nissan Qashqai deze maand bij Indulease tijdelijk al vanaf slechts € 399,- (full operational lease). Direct uit voorraad en in verschillende kleuren leverbaar. Ook de nieuwe Renault Captur is bij Indulease nu extra aantrekkelijk geprijsd. Bekijk alle lease aanbiedingen op onze actiepagina. 

 

BEKIJK ONZE LEASE AANBIEDINGEN