Indulease is de leasemaatschappij voor de ondernemer van nu! Ons credo is "Maatwerk in Mobiliteit". Dat betekent korte lijnen, soepele acceptatie, maximale flexibiliteit en niet onbelangrijk, de beste leasetarieven. Indulease maakt deel uit van de Indumij groep, één van de grotere automotive ondernemingen van ons land. 

Indulease is een jonge, dynamische leasemaatschappij met een compact team en lage overheadkosten.Wij maken deel uit van de Indumij Groep en kunnen daardoor profiteren van de voordelen van een grotere onderneming. Indulease heeft ook regelmatig extra scherp geprijsde leaseaanbiedingen. Bekijk de leaseaanbiedingen van Indulease

Indulease is een kleinere universele leasemaatschappij. U kunt bij ons terecht voor alle merken tegen aantrekkelijke leasetarieven. Bekijk ook onze speciale leaseaanbiedingen.

Indulease is een compacte organisatie die snel kan schakelen. Om uw aanvraag zo snel mogelijk te kunnen afhandelen, hebben wij een aantal bescheiden van u nodig. Nadat u onze offerte heeft geaccepteerd, ontvangen wij graag een recent uittreksel van de KvK van uw onderneming, een kopie legitimatiebewijs van de (tekenbevoegde) bestuurder, naw gegevens van de berijder en gegevens over uw bankrelatie (IBAN). Daarnaast zijn recente jaarstukken (V&W en balans) benodigd of in het geval van een startende onderneming een toelichting op de bedrijfsactiviteitn (businesspan) en een meerjaren omzetprognose. 

Ook startende ondernemers kunnen voor het leasen van een nieuwe of gebruikte auto terecht bij Indulease. Daar hoort dan natuurlijk wel een goed businessplan bij. Daarnaast zullen er wellicht extra zekerheden moeten worden ingebracht.

U bent op zoek naar een tijdelijke auto tegen flexibele voorwaarden? Profiteer dan van de Shortlease aanbiedingen van Indulease. Bij ons kunt de nieuwste modelllen leasen voor aantrekkelijke shortlease actieprijzen. Keuze uit de nieuwste modellen van de merken Renault, Nissan en Kia. Shortlease is per maand opzegbaar en biedt u daarmee maximale flexibiliteit. Ideaal voor tijdelijke werknemers of een extra vervoersbehoefte binnen uw onderneming. Meer weten over de mogelijkheden van Shortlease? Kijk op onze speciale infopagina over Shortlease. 

Indulease is één van de weininge leasemaatschappijen waar uw huidige auto gebruikt kan worden als aanbetaling. U kunt er zelf voor kiezen een aanbetaling te doen om zo de maandelijkse leasetermijnen te verlagen. Een aanbetaling middels een inruilauto kan ook goed van pas komen indien uit de kredietacceptatie blijkt dat er een zekerheid noodzakelijk is.  Deze mogelijkheid is vooral voor startende ondernemers een uitstekende optie. 

Bij Indulease bestaat de mogelijkheid om uw leaseauto na of tijdens de contractperiode over te nemen. Mocht u interesse hebben in de overname van uw leaseauto maken wij graag een passend voorstel op maat. Via onze collega's van Indumij bieden wij u de mogelijkheid om de aankoop van uw auto gespreid te betalen. Hierbij werken wij met verschillende financieringsmaatschappijen samen die onder toezicht staan van de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Vraag vrijblijvend een aantrekkelijk voorstel aan voor uw over te nemen auto. Stephan den Herder helpt u graag verder. 

 

Leasen bij Indulease betekent maximale flexibiliteit. de loooptijd van het leasecontract kan afgestemd worden op uw wensen. Deze kunt u dan ook  zelf bepalen. Een lange looptijd leidt tot een lager maandbedrag dan een korte looptijd. De  meestvoorkomende looptijd is 60 maanden, het minimum is 12 maanden en het maximum is 72 maanden. Tijdens de looptijd kunt u ook uw leaseovereenkomst omzetten naar een andere leaseauto, hieraan zijn dan wel kosten verbonden. Heeft u tijdelijk vervoer nodig? kies dan voor onze aantrekkelijke shortlease aanbiedingen. 

Ja als u kiest voor leasing kan dat zeker fiscale voordelen opleveren. Dit hangt onder meer af uw leasevorm en de regelingen van de Belastingdienst. Bij Financial Lease is uw bedrijf bijvoorbeeld economisch eigenaar van de auto of het bedrijfsmiddel. Daardoor kunt u deze tijdens de leaseperiode op de balans zetten. Bovendien kunt u de rente en afschrijvingskosten aftrekken van de belasting. Ook komt u mogelijk in aanmerking voor investeringsaftrek en andere fiscale voordelen. Bij Operational Lease ziet de Belastingdienst u als huurder. Ook dat levert u mogelijk een aantal fiscale voordelen op.

Bij Financial lease bent u de eigenaar van de auto gedurende de periode van financial lease en ligt het economische risico bij u. Dit in tegenstelling tot operational lease, waarbij de leasemaatschappij eigenaar van de auto is. Meer weten over de voordelen van de verschillende leasevormen? Bekijk de aantrekkelijke leasevormen van Indulease. 

Operational leasing is een ideale leasevorm wanneer er behoefte is aan mobiliteit en er geen of weinig financiële ruimte is om te investeren, of het bedrijf geeft de voorkeur aan andere investeringen. In deze gevallen kiest men vaak voor de Operational leasevorm. Zo kunt u als ondernemer snel over een nieuwe of jong gebruikte auto beschikken en blijft de liquiditeit van uw onderneming behouden. 

Full Operational leasing van Indulease biedt verschillende voordelen. Zo biedt deze leasevorm maximale zekerheid, doordat kosten als onderhoud en afschrijving in de leaseprijs zijn inbegrepen. U wordt binnen de contractvoorwaarden nooit geconfronteerd met onvoorziene autokosten. Daarnaast heeft Full Operational Leasing een positief effect op het werkkapitaal van uw onderneming. Meer weten over de voordelen van Full Operational Leasing? Bekijk de leasevormen van Indulease.